maincontent_up

Nieuws

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Vandaag namen we afscheid van 2 gewaardeerde collega's. Hervé Verschaeve en Lieven Vercruysse trokken de laatste maal de Lefibodeur achter zich dicht om na jarenlange trouwe dienst te genieten van een welverdiend pensioen. Hervé reed jaren lang de productie weg van de zagerij en hielp bij het laden van de vrachtwagens. Hij had steeds oog voor het in orde brengen van de papieren en hield zijn werkomgeving kraaknet. De laatste weken zorgde hij zelf nog op een voorbeeldige manier voor de opleiding van de opvolgers.

Lieven regelde zowat op zijn eentje het laden van de restproducten als plaketten, zaagsel en houtschors. Hij  onderhield de bulldozer alsof het de zijne was en ook hij zorgde op zijn beurt dat alles er proper bij lag. Je zag of hoorde hem enkel als het nodig was. Maar dat was eerder uitzondering, want hij had de meeste zaken reeds opgelost voor het problemen werden.

Beide prille zestigers zouden vroeger bestempeld geweest zijn als "oude mensen". Maar wie deze twee heren bezig zag, merkte tot de laatste dag enkel betrokkenheid en vitaliteit… Vele “jongeren” kunnen hier nog een puntje aan zuigen. Jammer dat we zo’n mensen moeten laten gaan. Wat natuurlijk niet belet dat we hun pensioen van ganser harte gunnen! 

 

Afbeelding 1 Afbeelding 2
maincontent_bottom