maincontent_up

Nieuws

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Bij de start van het nieuwe jaar houden we eraan om alle klanten, leveranciers en medewerkers van harte een gezond en gelukkig 2013 toe te wensen. De periode tussen Kerst en Nieuwjaar is een geschikt moment om even alles op een rijtje te zetten en goede voornemens te formuleren voor het nieuwe jaar.

Na het rampzalige jaar 2012 met talloze faillissementen en tienduizenden mensen die hun baan verloren, wordt het vooral een kwestie om de aanhoudende economische crisis het hoofd te bieden. De crisis is overal duidelijk voelbaar. Ondernemers zitten gewrongen tussen te dure grondstoffen, fel gestegen kosten, een verminderde vraag en een toegenomen concurrentie. Velen hebben intussen de productie fel terug geschroefd en soms pijnlijke maatregelen moeten nemen. Het ligt dan ook in de lijn van de verwachtingen dat de houtsector en de zagerijwereld hieraan moeilijk kunnen ontsnappen.

Lefibo zal als familiale onderneming 2013 instappen trouw aan zijn eigen bedrijfscultuur : met zin voor de lange termijnrelaties, met een duurzaamheidsbeleid, respect voor de medewerkers en met oog voor de economische realiteit.

“Sometimes there’s not a better way. Sometimes there’s only the hard way” (Mary E. Pearson). Meer dan ooit moet er op vandaag hard en doeltreffend worden gewerkt. Het is onwaarschijnlijk dat 2013 reeds het jaar van de heropleving wordt. Veeleer wordt het een moeilijke doortocht en is het nog even wachten op betere tijden…Afbeelding 1
maincontent_bottom