maincontent_up

Nieuws

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Veel sneller dan eerst gehoopt zijn we kunnen beginnen aan de montage van de nieuwe schaaflijn voor zijkantproductie. Deze machine vervangt de machine die bij de brand van 30 september onherstelbaar werd beschadigd.
Mede door de extra inspanningen van de constructeur en de aannemers, hebben we een aanzienlijke voorsprong op het schema van de eerste dagen na de brand bij het in kaart brengen van de schade.
Intussen zijn we zo ver dat de machine reeds is geplaatst. Er rest echter nog behoorlijk wat werk voor de bekabeling, de aansluitingen, de programmatie, het inpassen in de productielijn en het optrekken van het gebouw rondrom de machine.
Indien alles naar wens verloopt, hopen we de installatie operatoneel klaar te hebben tegen maandag 28 november.
Op die dag zouden we dus de productie van geschaafde zijlatten op een normaal volume moeten kunnen hervatten, al zijn kinderziektes bij de opstart natuurlijk nooit uitgesloten. Dit zou initieel mogelijks nog voor wat vertraging kunnen zorgen.
Hoe dan ook zullen we wat tijd nodig hebben om terug wat voorraad op te bouwen want door het beperkte aanbod van de geschaafde zijlatten is die tot nul herleid. We willen alvast alle klanten bedanken die door het beperkte aanbod niet werden beleverd zoals ze dat van ons gewoon zijn. We stellen echt alles in het werk om de normale leveringen zo snel als mogelijk te hervatten en de opgelopen achterstanden in te halen. Met onze dank voor uw vertrouwen!

Afbeelding 1 Afbeelding 2
maincontent_bottom