maincontent_up

Nieuws

Keer terug naar het nieuwsoverzicht
Deze nacht is Mevr. Mie Sallemeyn, echtgenote van Dhr. Leon Ide na een aanslepende ziekte op 62-jarige leeftijd overleden.
 
Samen richtten ze als jonge ondernemers de bedrijven Lefibo (1984) te Zulte en Solid (1992) te Spiere-Helkijn op. Mevr. Ide was mee drijvende kracht achter de beide ondernemingen tot ze enkele jaren bewust een stap terug zette om de fakkel door te geven aan beide zonen Peter en Steven en hun echtgenotes Ilse Tack en Leen Gaublomme. Mie was een bijzonder sterke vrouw die met haar warme persoonlijkheid heel dicht bij de mensen stond. Haar directe stijl, haar eerlijkheid, openhartigheid en empathie maakten haar heel geliefd bij zakenrelaties en niet in het minst bij het personeel.
 
Hoewel het afscheid niet geheel onverwacht komt, slaat het diepe wonden bij iedereen die haar heeft mogen kennen. Vandaag is dan ook een diepzwarte dag in het bestaan van Lefibo en Solid.
 
Het personeel drukt hierbij dan ook zijn oprecht diep medeleven uit aan de gehele familie. Met waardering voor wie ze was en met dankbaarheid om de mooie herinneringen.
 
De uitvaartplechtigheid gaat door op zaterdag 4 november om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Eligius te Kruishoutem.
Afbeelding 1 Afbeelding 2
maincontent_bottom