maincontent_up

Nieuws

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Vanaf komende maandag 17 mei neemt Isabelle Blomme de fakkel over op de commerciële binnendienst. Ze vervangt dan Ann Vanhaesebroeck die haar geluk ( gedeeltelijk? ) elders gaat zoeken in een zelfstandige activiteit als lichaamstherapeute ( zie bericht van 25/03 ). 
Isabelle wordt het nieuwe gezicht en de nieuwe stem in de dagelijkse klantencontacten. In haar eerdere beroepsverleden kon ze zich in een advocatenkantoor bekwamen in een breed administratief takenpakket. Het bracht haar discretie in dossiers en een nauwkeurig agendabeheer bij. Commerciële ervaring deed ze vooral op bij een telefoonoperator, waar ze in stond voor nieuwe afspraken, klantenopvolging, externe contacten en het opstellen van contracten. 
In de metaalsector werd dit verder uitgediept tot het ganse traject met de klant van offerte tot uitlevering en het verzorgen van alle transportdocumenten.
Isabelle kon zich vinden in de gevarieerde jobinhoud van onze vacature en wil dicht bij de deur nog eens alle registers open trekken in een echt familiebedrijf als Lefibo. In een voor haar totaal nieuwe wereld van het industrieel verpakkingshout, ziet ze een uitdaging waar ze vol enthousiasme wil voor gaan. We hopen dat ze zich op haar eigen, persoonlijke manier mag ontwikkelen tot een gewaardeerde medewerkster binnen ons team, maar ook en vooral een aangenaam en correct contactpersoon voor onze klanten. 
Intussen is ze reeds een tweetal weken aan het ingroeien in haar nieuwe job. U zal begrijpen dat de wereld van de palletindustrie nog heel wat geheimen voor haar inhoudt. Maar we twijfelen er niet aan dat ze alles in het werk zal stellen om u zo goed als mogelijk te kwijten van haar taak. We hopen dan ook op uw begrip en medewerking te mogen rekenen in deze overgangsfase. Voor specifieke zaken kan u vanzelfsprekend ook nog terecht bij één van onze andere medewerkers. Al geloven we erin dat Isabelle er alles zal aan doen om de overgang zo rimpelloos mogelijk te laten verlopen. We heten haar bij deze alvast hartelijk welkom in ons team!

Afbeelding 1
maincontent_bottom