maincontent_up

Nieuws

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Zoals reeds eerder gemeld ( zie bericht van 06/11 ), verlaat Bart Van Thuyne Lefibo om ten volle de kaart te kunnen trekken van een politieke loopbaan.
Bart is er nog tot het einde van dit jaar.
Maar we stellen u bij deze gelegendheid ook graag voor aan Ilse Tack, die de taak van Bart over neemt. Ilse start op komende maandag 14 december.
Zij is een heel gedreven en enthousiaste kracht die er naar uitkijkt om ons team te vervoegen. Ze startte haar professionele loopbaan in het callcenter van UPS in Dublin.  In de 4,5 jaar dat ze er werkte was ze aktief als callagent, helpdeskmedewerker, teamleader en uiteindelijk supervisor.  
Toen ze het Belgenland niet langer kon missen, keerde ze terug en ging ze aan de slag bij Skarabee, waar ze een telemarketingteam opstartte. Kort daarna werd ze er verantwoordelijk voor de helpdesk om vervolgens de sales office-afdeling te leiden. 
Na 5 jaar Skarabee, was ze toe een een nieuwe uitdaging en wou ze een nieuwe wendig geven aan haar beroepsleven.
Lefibo biedt haar graag die mogelijkheid en hoopt haar professionaliteit te kunnen inzetten in de boekhouding ( waar ze zich intussen met veel ijver verder in verdiept ), maar ook in de loonverwerking, milieudossiers, administratieve ondersteuning en het verder onderbouwen van de kwaliteit en service. 
Ilse kijkt reikhalzend uit naar de overstap en we twijfelen er niet aan dat ze er alles zal aan doen om het takenpakket zo goed en zo snel mogelijk van Bart over te nemen. 
Bij deze heten we haar alvast hartelijk welkom in ons team voor een hopelijk vruchtbare en langdurige samenwerking

Afbeelding 1
maincontent_bottom