maincontent_up

Nieuws

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

In de loop van de maand oktober, zullen de schaafmachines op de zijkantproductie die eerder dit jaar werden gemonteerd, terug uit de productielijn van de zagerij worden gehaald. 
Dit heeft niks te maken met de kwaliteit van de geschaafde zijlatten zelf. Wel is het zo dat door hun integratie in de zaaglijn, af en toe vastlopende planken in de schaafmachines, de volledige produktie van de zagerij ophouden.
Door de schaafmachines uit de productielijn te halen, zal een eventueel vastlopende plank, geen invloed meer hebben op de productie van de zaaglijn.
Deze werken zullen worden gecombineerd met een aanpassing op de kleine stapelmachines, die aan een rivisie en vervanging toe zijn. Op die manier zullen we nog beter de kwaliteit kunnen uisorteren, met een nog betere inzetbaarheid van deze geschaafde zijlatten als gevolg. 
Door de omvang van de werken, zal de productie vermoedelijk wel 1 à 2 dagen moeten worden stilgelegd. Door de werken maximaal voor te bereiden, hopen we echter de hinder door vertragingen tot een minimim te beperken. We hopen hiervoor opuw begrip te mogen rekenen.

maincontent_bottom