maincontent_up

Nieuws

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Bart Van Thuyne, in dienst sedert augustus 1996, heeft besloten om op het einde van het jaar zijn loopbaan bij Lefibo stop te zetten. 
Bart werd als jonge snaak ingehaald om zich voornamelijk te ontfermen over de boekhouding en overdag in te staan voor het opmeten en controleren van de wagens grondstoffen. Hij getuigde van zin voor initiatief en gaandeweg groeide zijn takenpakket ( ICT, loonadministratie, administratie technische onderdelen, milieu,... ) zodat hij echt wel een belangrijke pion werd voor ons bedrijf.
Bart is ook reeds van in zijn jeugdjaren sociaal actief geweest en dit leidde o.a. tot een eerste deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2000. Sedert 2001 zetelt hij in de gemeenteraad van Deinze en ook daar is zijn inzet niet onopgemerkt gebleven. Vanaf 1 januari 2010 zetelt hij er als schepen van openbare werken. Verder laten de resultaten bij de voorbije regionale verkiezingen vermoeden dat hij ook daar verdere ambities mag koesteren. Samen met enkele andere lopende engagementen, zal dit alles de agenda dusdanig vullen dat hij dit nog nauwelijks ziet te combineren met een full-time job.
We wensen Bart bij deze alvast te danken voor de inzet de voorbije jaren en wensen hem alle succes toe in zijn toekomstige carrière.
We hebben in Ilse Tack intussen reeds de geschikte kandidate gevonden om Bart intern op te volgen. Ilse zal vanzelfsprekend tijd nodig hebben om zich in te werken, maar we twijfelen er niet aan dat zij over de nodige capaciteiten beschikt om het takenpakket op haar manier vlot over te nemen. 
Bart zelf staat nog tot het einde van dit kalenderjaar tot uw dienst. 
Intussen zal  ons bestaand team van medewerkers er alles aan doen om maximaal in te staan voor de continuïteit van de lopende afspraken. 
Het is onze grootste zorg om verder op een doeltreffende manier en in de geest van de voorbije jaren, met u te kunnen blijven samenwerken.

Afbeelding 1
maincontent_bottom